Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Achter onze vijver staan twee rabarberplanten. Het is een ideale plek voor het mooie, grote blad, want het hangt zo mooi over het water heen. En wie de plant[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is nu natuurlijk nog helemaal aardbeientijd, maar je kunt hier ook ander fruit op los laten. De cake is erg rijk en haast romig door de crème fraiche die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat is het toch met die scones? Zonder toevoegingen is het maar een saai koekje (of is het toch eerder een broodje?), maar met clotted cream en jam is het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is misschien wel een aardig recept om met iets oudere kinderen te maken. Veel meer dan alles bij elkaar gooien is het namelijk niet. Het is geen cake, want[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch ja, Parijs. Het was onderhoudend hoor, zo’n weekendje weg, maar echt overweldigend wilde het maar niet worden. Om te beginnen waren er, behalve ons,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn op een dag zat ik opeens aan gebakken banaan te denken. Sinds ik mijn eigen boontjes dop, ben ik nooit meer naar een Chinees (afhaal)restaurant gegaan en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoeveel deegrecepten zouden er zijn? En als je ze allemaal onder de loep neemt, hoeveel varianten blijven er dan over? Waarschijnlijk niet zo gek veel. Veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is nu natuurlijk nog helemaal aardbeientijd, maar je kunt hier ook ander fruit op los laten. De cake is erg rijk en haast romig door de crème fraiche die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZozo… even niet opletten en je bent vijf jaar verder. Met 537 recepten. Driewerf ¹ hoera voor Eerst Koken, want het blog viert deze week zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat heeft u deze zomer allemaal vanuit verre landen meegesleept naar huis? Zat er nog iets bruikbaars bij, of had u eenmaal thuis geen idee meer wat ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWelkom terug in het kookboekenmuseum waar oud en beduimeld worden gekoesterd. Het gebeurde op een dag dat ik op de A12 reed en mij opeens vanuit het niets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr zijn naar mijn schatting zeker 200 foodbloggers in Nederland, en sinds kort delen we een maandelijkse Foodblogswap, waarbij iedereen een ander blog krijgt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“In Britain, a cup of tea is t he answer to every problem. Fallen off your bicycle? Nice cup of tea. Your house has been destroyed by a meteorite? Nice[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 personen Nodig: * 2 eieren * 75 gr. poedersuiker * 200 gr. mascarpone * 250 gr. slagroom * lange vingers of cake * grappa, amaretto of andere likeur * sterke[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHee hallo, Ik weet nou nog steeds niet hoe die fucking scanner werkt, dus dat wordt typen. Hier dan Het Recept: Cashew merengue (Voor 8 tot 10 personen) De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog nooit gemaakt zo'n worteltjescake. Nu dus wel. De olie maakt 'm sponzig, sappig, hij is erg lekker. Een toppertje voor bij de high tea! Stel je gaf een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDochter Zus mocht met de trein mee naar de Turkse winkel (die we gemakshalve zo noemen, maar volgens mij is de eigenaar een Egyptenaar) in de grote stad. Ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerwarm 200 gram pure chocolade au bain marie en onder voortdurend roeren tot alles gesmolten is. Het mag absoluut niet koken! Haal de schaal van het vuur af[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn totaal zette ik anderhalve kilo groente op tafel. Ik hield mijn hart vast, maar ik kwam met een sterk wapen: gorgonzolasaus. Mijn kinderen worden daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 250 gr. pure chocolade * 125 gr. ongezouten zachte boter * 6 eieren * 75 gr. suiker * 100 gr. basterdsuiker * de geraspte schil van 1 sinaasappel *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCake eigenlijk he? Het is geen brood. Maar dankzij de Amerikaanse oorsprong (banana bread) hebben we het nu eenmaal vaak over een brood. Nu had ik al een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDat krijg je er nou van: in Duitsland was het amandelmeel in de aanbieding en de zakjes werden eenmaal thuis hoog opgestapeld in de kast. Maar ja, zo hard gaat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl