Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Een natte cake met in Tokaji gedrenkte rozijnen! Bewaar de cake goed verpakt, dan blijft hij lekker sappig. Ingrediënten: 1 dl Tokaji (of een andere soort[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comRed velvet is een elegante, zachte chocolade cake met een diepe rode kleur. Om de kleur van de cake beter te kunnen accentueren, kan je deze vullen met[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comElke keer als ik een kookboek opensla, kijk ik met nieuwsgierigheid uit naar de vraag of dit boek mij weer iets nieuws kan vertellen. Twee weken geleden is[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comAfgelopen donderdag heb ik het boek van Trish Deseine gekregen van kookboekerij.be . Een heel mooie boek vol met leuke recepten. Maar voor ik een duidelijke[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet begint koud te worden. Het wordt snel donker en daarom wordt het tijd om een paar sfeer kaarsjes uit de la te halen. De kids liggen al in bed, een[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comToen mijn dochter was geboren wilde ik iets anders op tafel zetten dan beschuit met muisjes. Cupcakes zijn geweldig voor elke gelegenheid en versierd met[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet onderwerp van het Food Event van april is Koninginnedag. Maaike vond dat Koninginnedag beter kan op culinair gebied. Daar ben ik het helemaal mee eens.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comElke soort rood fruit kan hier worden gebruikt. Een soort of een combinatie van verschillende soorten. Ik heb rode bessen gebruikt. Benodigdheden: 100g rood[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comKlik hier voor de Nederlandse versie. The April 2009 challenge is hosted by Jenny from Jenny Bakes . She has chosen Abbey's Infamous Cheesecake as the[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet onderwerp van het Food Event van april is Koninginnedag. Maaike vond dat Koninginnedag beter kan op culinair gebied. Daar ben ik het helemaal mee eens.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDiavoorstelling van Gabriella's gebakjes. Koken met alcohol is de titel van het Foodblog Event van maart. Als hoofdgerecht heb ik gebakken kalkoenfilet[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comNog meer bonbons van Gabriella's keuken. Vorig jaar heb ik voor het eerst bonbons gemaakt. Intussen kwam ik achter dat bonbon thuis maken is wel te doen. Dat[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comAls ik weinig tijd heb om te bakken (komt niet zo vaak voor :-)), dan maak ik graag cheesecakes. Een van de makkelijkste taarten, die je kunt bedenken. Je[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com“Dit is een heerlijk mokkadessert dat niet gebakken hoeft te worden. De mousse is op mascarponebasis in plaats van op eierbasis. Maak sterke espresso,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIk heb de laatste tijd de smaak te pakken om bonbons te maken. En het is veel makkelijker, dan ik ooit had gedacht. Wat je nodig hebt is een hele goede[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com