Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
100 gram gesmolten boter, 200 gram gemalen amandelen, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 200 gram fijne kristalsuiker, 2 eieren, 50 ml melk Verwarm de oven voor op[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel makkelijk recept, alleen een beetje roeren, over vormpjes verdelen en even bakken. Ze waren op voordat ik een foto kon maken. Supersappige cakejes.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke warme appeltaart. 225 gram bloem, snufje zout, 1 el fijn poedersuiker, 1 eierdooier, 150 gram boter (in blokjes), 2 el koud water; vulling: 900[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLeuk nieuw boekje van Veltman Uitgevers: het kleine dikke bakboek. Zo'n 320 bakrecepten, zit volgens mij veel lekkers bij. In ieder geval was de eerste poging[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk gevulde speculaas, niet zo zoet als wanneer je het koopt. Alleen was het op voor er een foto gemaakt was (gewoon vergeten dus). Deeg: 250 gram bloem 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan simpel cakebeslag iets lekkers toevoegen en je hebt meteen een heerlijke traktatie. Cakebeslag maken van 150 gram boter, meel, (witte basterd)suiker en 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok weer zo'n heerlijke koek die je het beste een dag van te voren kunt maken. Recept uit de Banketbakker van Cees Holtkamp. Het grote verschil met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke, bavarois-achtige pudding uit een oude Tip (december 1984). 5 blaadjes witte gelatine, 250 ml melk, 1/2 vanillestokje, 2 eieren, 4 el suiker,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLeuke foto he? gemaakt met het nieuwe toestel van B. snel receptje uit Desserts voor elk seizoen (Wiebe Andringa, 1988) 4 dl vruchtenyoghurt, 1 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk had een leuk nieuw speeltje binnengekregen: de deegroller van Joseph-Joseph, waarmee je heel precies en makkelijk deeg op diverse diktes kunt uitrollen (2,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWij vergeten meestal foto's van toetjes te maken. Deze pudding was weer erg lekker, het recept komt uit Toveren met toetjes, 1989. Eigenlijk zo simpel, dat het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSuper luchtige cake uit het leuke boekje: Haal meer uit kast. Ik vind dit boekje een aanrader omdat iedereen wel dingen in de voorraadkast/vriezer heeft[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere smeuïge cake, als je hem een dag laat staan, komt de advocaatsmaak wat meer naar voren. 150 gram zachte boter, 150 gram bloem, 90 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZondagmiddag 24 januari ook nog appelbollen gemaakt. Heel basic: bladerdeeg ontdooien, appeltjes schillen en klokhuis eruit halen, daarin mengsel stoppen van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgebakken op 17 maart Altijd lekker om te maken als de bananen er niet zo mooi meer uitzien! 300 gram bloem, 2,5 ml baking soda, 200 gr witte suiker, 1 ei, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit het appeltaartboek van Janneke Philippi. Lekker, maar niet echt heel speciaal (eigenlijk gewoon cakedeeg waar je appelschuifjes in duwt die omgeschept zijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere, sappige chocoladecake. Hij was op voor we er een foto van konden maken (gewoon vergeten dus). 65 gram gesmolten boter, 190 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke smeuïge cake. 110 gram boter (kamertemperatuur), 150 gram suiker, 3 eieren, 90 gram gemalen amandelen, 40 gram zelfrijzend bakmeel, zaadjes van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com