Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ik had een leuk nieuw speeltje binnengekregen: de deegroller van Joseph-Joseph, waarmee je heel precies en makkelijk deeg op diverse diktes kunt uitrollen (2,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan simpel cakebeslag iets lekkers toevoegen en je hebt meteen een heerlijke traktatie. Cakebeslag maken van 150 gram boter, meel, (witte basterd)suiker en 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBij Xenos verkochten ze Jack-o-lantern muffin-vormpjes. We hebben er meteen maar een kleurrijk geheel gemaakt. Gewoon cakebeslag gemaakt (voor 16 cakejes: 250[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 4 januari In een programma van Nigel Slater op de BBC maakte hij deze heerlijke cake. Het is heel simpel te maken (natuurlijk met behulp van m'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comP en B zijn rond dit weekend jarig, dus 2 lekkere dingen gemaakt voor bij de koffie/thee: Kersencake 1 l pot kersen zonder pit, 4 eieren, 200 gram zachte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke smeuïge cake. 110 gram boter (kamertemperatuur), 150 gram suiker, 3 eieren, 90 gram gemalen amandelen, 40 gram zelfrijzend bakmeel, zaadjes van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel makkelijk recept, alleen een beetje roeren, over vormpjes verdelen en even bakken. Ze waren op voordat ik een foto kon maken. Supersappige cakejes.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLeuk nieuw boekje van Veltman Uitgevers: het kleine dikke bakboek. Zo'n 320 bakrecepten, zit volgens mij veel lekkers bij. In ieder geval was de eerste poging[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk gevulde speculaas, niet zo zoet als wanneer je het koopt. Alleen was het op voor er een foto gemaakt was (gewoon vergeten dus). Deeg: 250 gram bloem 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok weer zo'n heerlijke koek die je het beste een dag van te voren kunt maken. Recept uit de Banketbakker van Cees Holtkamp. Het grote verschil met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere, sappige chocoladecake. Hij was op voor we er een foto van konden maken (gewoon vergeten dus). 65 gram gesmolten boter, 190 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLeuke foto he? gemaakt met het nieuwe toestel van B. snel receptje uit Desserts voor elk seizoen (Wiebe Andringa, 1988) 4 dl vruchtenyoghurt, 1 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke taart, je vindt het recept hier op het blog van Caroline. Daar heet de taart aardbei-kaneeltaart, maar ook met 2 theelepels kaneel vonden wij[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog maar een keertje deze heerlijke taart/cake gemaakt. Het was weer smullen! Dit is echt een aanrader als je eens teveel aardbeien gekocht hebt (volgend jaar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSuper luchtige cake uit het leuke boekje: Haal meer uit kast. Ik vind dit boekje een aanrader omdat iedereen wel dingen in de voorraadkast/vriezer heeft[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere smeuïge cake, als je hem een dag laat staan, komt de advocaatsmaak wat meer naar voren. 150 gram zachte boter, 150 gram bloem, 90 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZondagmiddag 24 januari ook nog appelbollen gemaakt. Heel basic: bladerdeeg ontdooien, appeltjes schillen en klokhuis eruit halen, daarin mengsel stoppen van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOp de website van Tijm en Suikerbiet kwam ik een recept voor chocolademousse tegen uit Patisserie van Christophe Felder. Ik heb hem gemaakt, en ik denk dat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit het appeltaartboek van Janneke Philippi. Lekker, maar niet echt heel speciaal (eigenlijk gewoon cakedeeg waar je appelschuifjes in duwt die omgeschept zijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 26 oktober 4 plakken kruidkoek, 5 el donkere basterdsuiker, 5 dl yoghurt Verkruimel de kruidkoek en schep dit om met de suiker. In hoge glazen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com