Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ooit kreeg ik van mijn Franse zwager een tablet chocolade met olijfolie cadeau. Ik bedoel dat de olijfolie in de chocolade zat. Het was heerlijk. Ik dacht[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept stond er een jaar geleden ook al op, maar omdat het nu zo warm is en dit zo lekker is en makkelijk te maken, mag het recept in de herhaling.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet airani blijven nog even in de Griekse keuken. Of Turkse keuken, daar heet de yoghurtdrink ayaran en het schijnt op bijna elke hoek van Berlijn verkrijgbaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Clara ten Houte de Lange, kookboekenschrijver en voormalig hoofdredacteur van de Tip. Ze bedacht dit recept als variatie op de machtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Clara ten Houte de Lange, kookboekenschrijver en voormalig hoofdredacteur van de Tip. Ze bedacht dit recept als variatie op de machtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCitroensorbet Citroensorbetijs en bubbeltjeswijn zijn lekker met dit weer. Citroenijs met bubbeltjeswijn is nog lekkerder. Ingrediënten : 200 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHartige muffins met ham, kaas en groene paprika Ingrediënten: Voor 12 kleine muffins, ongeveer 6 porties: 1 volle kop fijngesneden ham 2 / 3 kop fijn geraspte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl- Droge ingrediënten: 250 g amandelmeel 2 1/2 theelepels bakpoeder 1/2 theelepel bicarbonaat van soda[zuiveringzout] ca. 1/4 theel Stevia 1 theelepel gemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 rol filodeeg (half pakje) beetje boter om in te vetten eerste laag: 225 gram roomkaas (op kamertemperatuur) zakje vanillesuiker 1 ei, geklopt tweede laag:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 cup (220) gr basterdsuiker 100 ml limoncello 300 gr bos- of zwarte bessen (kan ook diepvries) 1/2 tl aardappelzetmeel of arrowroot 5 eieren,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk eet vrijwel nooit toetjes of zoet, ik heb zelfs nooit koekjes in huis. Dit koekje bovenop de trifle heb ik meegenomen uit een restaurant. Voor één koekje ga[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet slechts 5 ingrediënten, 15 minuten werk en zonder ijsmachine heb je een heerlijke zomerse traktatie. Ingrediënten voor 8 porties: 400 g frambozen 75 gram[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGoh, zei mijn zus uit Frankrijk heb jij hem al gemaakt, die onzichtbare appeltaart Huh ???? Ken je die niet, je ziet hem op alle blogs. Nou nee, ik was hem nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSprekend over tradities had mijn Napolitaanse docente Italiaans uitgebreid verteld over de Pastiera Napoletano. Daar begin je mee op goede vrijdag en dan is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe magic cake: De bodem is een stevige pudding, het midden zachte custard de bovenkant is bruin en krokant en dat met één beslag. Ik geloof dat het recept van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl