Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Red velvet is een elegante, zachte chocolade cake met een diepe rode kleur. Om de kleur van de cake beter te kunnen accentueren, kan je deze vullen met[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comElke keer als ik een kookboek opensla, kijk ik met nieuwsgierigheid uit naar de vraag of dit boek mij weer iets nieuws kan vertellen. Twee weken geleden is[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet begint koud te worden. Het wordt snel donker en daarom wordt het tijd om een paar sfeer kaarsjes uit de la te halen. De kids liggen al in bed, een[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comThe June 2010 Daring Bakers’ challenge was hosted by Dawn of Doable and Delicious. Dawn challenged the Daring Bakers’ to make Chocolate Pavlovas[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comToen mijn dochter was geboren wilde ik iets anders op tafel zetten dan beschuit met muisjes. Cupcakes zijn geweldig voor elke gelegenheid en versierd met[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comElke soort rood fruit kan hier worden gebruikt. Een soort of een combinatie van verschillende soorten. Ik heb rode bessen gebruikt. Benodigdheden: 100g rood[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comEen vriendin van mij heeft onlangs een babyshower georganiseerd. Haar zoon was inmiddels geboren, maar het feest ging door. Ik heb deze geboorte cupcakes[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comNog meer bonbons van Gabriella's keuken. Vorig jaar heb ik voor het eerst bonbons gemaakt. Intussen kwam ik achter dat bonbon thuis maken is wel te doen. Dat[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet is al begin januari, maar ik had nog een halve zak kruidnoten in de kast staan. Ik zat al een paar dagen te denken wat ik ermee moest doen, tot ik deze[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com“Dit is een heerlijk mokkadessert dat niet gebakken hoeft te worden. De mousse is op mascarponebasis in plaats van op eierbasis. Maak sterke espresso,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIk heb de laatste tijd de smaak te pakken om bonbons te maken. En het is veel makkelijker, dan ik ooit had gedacht. Wat je nodig hebt is een hele goede[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comOp maandag hebben wij de naamsdag van onze dochter gevierd. In Hongarije vieren wij naast de verjaardag ook naamsdag. Wat viert men eigenlijk op een naamsdag?[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com