Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten 1 bak frambozen (diepvries, 300 g) 3 eetlepels rode port 1 eetlepel fijne tafelsuiker 1 beker chocolademousse (250 g) poedersuiker zet alles[...]
Bron: ah.nlAls variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de perswijn van maart/april staat een leuk recept met een perfecte (geteste) wijn & spijs combinatie: Bolo Rei (cake van de koning). Hoe toepasselijk[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlEen hele fijne cake als dessert maar misschien nog wel fijner voor bij het ontbijt. In het oorspronkelijke recept (ooit uit Elle eten gescheurd) gaan drie[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlHet is eigenlijk schandalig dat deze taart nu pas op mijn blog verschijnt. Ik maak deze taart al jaren met enige regelmaat en iedere keer zijn we weer onder de[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comEen heerlijk van oorsprong Italiaans toetje met lange vingers. Makkelijk te maken en boordevol calorieën. Ingrediënten voor 8 personen: 500 gram mascarpone 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 4 gedroogde vijgen ((zak 250 g), in stukjes) 75 ml rode port 100 g suiker 3 blaadjes gelatine wit (pakje 12 stuks) 1 beker slagroom (250 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eieren 150 g witte basterdsuiker 1 tl maizena (pakje a 200 g) 100 ml rode port (ruby) 300 g watermeloen 1 cantaloupemeloen 150 g frambozen[...]
Bron: ah.nlGlutenvrij Christmas Cake Ingredienten: 200 gram pruimen (zonder pit) 40 gram gesuikerd fruit 200 gram rozijnen 200 gram krenten 200 gram citrus schilletjes[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIn de perswijn van maart/april staat een leuk recept met een perfecte (geteste) wijn & spijs combinatie: Bolo Rei (cake van de koning). Hoe toepasselijk[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlMerinque Kerstboom Als dit geen mooi dessert of gebak is.... Dan weet ik het niet meer Het is gewoon zonde om op te eten.... En echt niet moeilijk te bereiden.[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIk at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl200gram country cookies,50 gram roomboter,600 gram roomkaas,50ml sinaasappelsap,150 gram suiker,100gram witte chocolade,3 eieren, 1zak cranberry`s, 100ml rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 170 gram puddingrijst - 5 dl volle melk - 100 gr suiker - stuk citroenschil zonder wit - 2 eierdooiers - 3 el witte port - kaneelpoeder[...]
Bron: smulweb.nl