Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Bij het bekijken van sommige recepten, loopt het water me meteen al in de mond. Bij dit recept niet. De reden: er stond geen foto bij dit recept. Ik heb het[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comIngrediënten 3 eieren 150 g witte basterdsuiker 1 tl maizena (pakje a 200 g) 100 ml rode port (ruby) 300 g watermeloen 1 cantaloupemeloen 150 g frambozen[...]
Bron: ah.nlSpeculaas Cheesecake met Tutti Frutti Ik ben niet echt een fruiteter... In het seizoen aardbeien en perziken vind ik heerlijk Dan eet ik het ook erg veel. Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMerinque Kerstboom Als dit geen mooi dessert of gebak is.... Dan weet ik het niet meer Het is gewoon zonde om op te eten.... En echt niet moeilijk te bereiden.[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlKaas Trifle In plaats van een kaasplankje is het ook leuk om als dessert een kaastrifle te maken. Alles bij elkaar op een aparte smaak gepresenteerd. Helemaal[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGlutenvrij Christmas Cake Ingredienten: 200 gram pruimen (zonder pit) 40 gram gesuikerd fruit 200 gram rozijnen 200 gram krenten 200 gram citrus schilletjes[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlKaas Trifle In plaats van een kaasplankje is het ook leuk om als dessert een kaastrifle te maken. Alles bij elkaar op een aparte smaak gepresenteerd. Helemaal[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 8 stoofpeertjes 100 ml rode port 1 fles volle rode wijn 1 vanillestokje (zakje à 1.5 g) 1 citroen 75 g fijne kristalsuiker 4 eieren 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zelfrijzend bakmeel 8 el lichtbruine basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker (pakje 10 zakjes) 175 g koude boter (+ extra om in te[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak frambozen (diepvries, 300 g) 3 eetlepels rode port 1 eetlepel fijne tafelsuiker 1 beker chocolademousse (250 g) poedersuiker zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 gedroogde vijgen ((zak 250 g), in stukjes) 75 ml rode port 100 g suiker 3 blaadjes gelatine wit (pakje 12 stuks) 1 beker slagroom (250 ml)[...]
Bron: ah.nlEen heerlijk van oorsprong Italiaans toetje met lange vingers. Makkelijk te maken en boordevol calorieën. Ingrediënten voor 8 personen: 500 gram mascarpone 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is eigenlijk schandalig dat deze taart nu pas op mijn blog verschijnt. Ik maak deze taart al jaren met enige regelmaat en iedere keer zijn we weer onder de[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comEen hele fijne cake als dessert maar misschien nog wel fijner voor bij het ontbijt. In het oorspronkelijke recept (ooit uit Elle eten gescheurd) gaan drie[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlAls variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 60 285 gr witte bloem 1/2 theelepel baksoda 1/2 theelepel wijnsteen poeder 1 theelepel kaneelpoeder 1/2 theelepel gemalen gember[...]
Bron: allrecipes.nlIk at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl