Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
10 filodeegvellen; 300 gram diepvries spinazie; 10 cl. room; twee handjes geraspte Emmenthaler kaas (of evt. Leerdammer); 3 eieren; 4 puntjes "La vache qui[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 5 plakjes bladerdeeg 5 eieren 125 ml crème fraîche peper en zout 200 gr spinazie 125 gr geitenkaas 3 eetlepels amandelschaafsel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Praline zalm 250 g gerookte zalm in plakken 100 g rauwe zalm 50 ml kruidenbouillon 75 ml slagroom versgemalen witte peper Vinaigrette van rode[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOok deze maand mocht ik weer meedoen met de foodblogswap. Het blijft toch elke maand weer een feest om een nieuw blog af te speuren naar heerlijke recepten en[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nlWat een goed idee! Hartige gebakjes.... Nou was ik al goed bezig met hartige taarten en cakes, maar dit is ook lekker. Heerlijk als tussendoortje en je kunt ze[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDeze ove(n)rheerlijke hartige muffins recept, moest ik gewoon met jullie delen! Jeetje wat zijn deze lekker zeg! Koud als borrelhap(je) of bij het warm eten[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDeze gezonde koekjes bevatten veel groenten en zijn heerlijk bij een salade als lunch, maar ook perfect als snackje tussendoor. Inspiratie voor dit recept[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIk houd enorm van hartige taarten, maar wat minder van het feit dat ze vaak zo zwaar vallen. Vandaar dat ik eens wat anders dan gewoon deeg of bladerdeeg[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 200 g boter (op kamertemperatuur + extra voor invetten) 4 eieren 250 g zelfrijzend bakmeel 100 g oude kaas (geraspt) 400 g winterpeen (zak 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 300 g panklare spinazie 150 g basmatirijst 1 theelepel komijn (djinten) 1 liter groentebouillon[...]
Bron: ah.nlDe eerste keer dat ik salmon cake at kan ik me nog exact herinneren. Een jaar of 10 geleden ergens in een restaurantje aan de westkust van Ierland. Salmon[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beZo'n kraamtijd is altijd bijzonder en dan loopt alles een beetje anders dan normaal. Zeker voor Puck, zij moet ineens de aandacht van het bezoek delen met haar[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlDeze cakejes zijn ook heerlijk als avondeten voor de kleintjes (en voor jezelf!), met een aardappeltje en een visje of worstje erbij bijvoorbeeld. Wortel[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlBij het woord cake denk ik vooral aan zoet. Maar waarom zou cake altijd zoet moeten smaken? Deze hartige cake van Couscous met prei en geitenkaas smaakt gewoon[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl