Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Vertelde ik jullie al over mijn vriendin Ann? Ik leerde haar kennen tijdens mijn korte carrière bij Thermomix. Toch nog een positief iets dat ik overhoud aan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn zo van die smaakcombinaties die een bom geven. Peer en chocolade is zo'n duo. Denk maar aan de traditionele Poire Belle Hélène... Nu, als je die bom[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen cake, taart of koekjes bakken, da's voor mij synoniem van liefde geven. Wanneer ik op zondagnamiddag niks te doen heb, dan ga ik maar wat graag aan de slag[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet een klassieke pavlova (met slagroom en rood fruit) ben ik makkelijk te verleiden, maar toen ik vorige week deze "tiramisu versie" voorbij zag komen op de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk loop graag en veel, maar wedstrijden zijn niet zo aan mij besteed. Allez, marathons wel, maar korte, kleine wedstrijden (met weinig deelnemers) vind ik maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAl voor de 3de maand op rij neem ik met veel plezier deel aan de Foodblogswap. Voor wie de 2 vorige blogposts hierover gemist heeft en niet weet waarover ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je wat ik graag doe? Rondstruinen in een kookwinkel met een cadeaubon die ik kreeg voor Kerst of moederdag of mijn verjaardag. Inderdaad, mijn kids en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTiramisu is, na een moelleux, mijn favoriete dessertje. Je vindt dan ook al lang de tiramisutaart van Jeroen op mijn blog ( klik hier ), maar dit is toch nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZaterdag kreeg ik een héél leuk mailtje in mijn mailbox van Libelle Lekker , allez eigenlijk meer bepaald van Wim Ballieu, een man met ballen. Letterlijk en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOf ik als teambuilding een kookles wou geven aan mijn collega's? Die vraag kreeg ik een tijdje geleden van mijn baas. Nu moet je weten dat ik normaal nooit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben een Nutella-holic. Echt. Ik zou een halve pot zo kunnen leeglepelen. Zonder schuldgevoel. Ik hoef jullie dan ook niet te vertellen dat ik keiblij ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk vertelde jullie in mijn vorige blogpost al over mijn bundt cake bakvormen van Nordic Ware . En reken maar dat jullie hier nog cakerecepten de revue gaan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet ultieme Valentijnsdessert? This is it! Geef toe, wat getuigt er meer van liefde dan een homemade taartje voor je geliefde? Met chocolade, dat spreekt voor[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen heel fijn dessert is dit en wel om verschillende redenen: - het is makkelijk op voorhand klaar te maken (dat MOET zelfs), altijd handig wanneer je visite[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben zot van magische taarten. Ik kan er eigenlijk maar niet genoeg van krijgen. Elke keer vraag ik mij af: gaat het wel goed? En elke keer sta ik weer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVan een guilty pleasure gesproken! Dit recept has it all : een smeltzachte brownie, een bolletje cuberdonroomijs, een toef chocolademousse en... om ons geweten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be