Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
*400 gr. Grand`Italia penne rigate *1 pot Grand`Italia basilico *scheutje olijfolie *350gr. rundergehakt *1 Courgette *1 rode ui fijngesnipperd *1 handje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 - 8 extra vierge olijfolie, zoveel als nodig 1 fijngehakte ui 2 wortels, geraspt 1 rode paprika, in dunne reepjes 8-10[...]
Bron: allrecipes.nlEen tijd geleden zag ik in zo'n Duitse Marktkauf voor het eerst radicchio liggen, van die grote, rode slakroppen. Ik heb er toen een salade van gemaakt naar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk ben dol op de italiaanse keuken, waar vaak heel veel smaak wordt bereikt met slechts enkele ingrediënten. Vooral de verse tomaten smaken altijd heerlijk in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet wordt langzaam tijd om je druk te maken over je vegetarische kerstdiner! En aangezien vegetarische kerstinspiratie nogal schaars is, lijkt het me leuk om[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEr lag nog een aantal cadeaubonnen in een lade en die heb ik eindelijk besteed aan deze luxe: een elektrische pastamachine! Ik had er één waar je de pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWat heerlijk om uit je werk te komen en dat dan dit zomerse gerecht klaar staat! Manlief was de keuken ingedoken en met behulp van de Allerhande kwam dit[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVan pasta krijgen wij nooit genoeg. De recepten lijken vaak best wel op elkaar, maar er zit toch iedere keer iets anders in waardoor het weer anders smaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGnocchi kun je zelf maken, maar is dat best veel werk. Onlangs zag ik gnocchi in het koelvak van de supermarkt liggen, dus die eens meegenomen. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk ben een enorme fan van de heerlijke zoete tomaatjes van Honingtomaten®. De combinatie van de smaak, de glanzend rode kleur en de stevige bite maken het[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten: 6 coeur de boeuf tomaten of vlees tomaten 250 gram mini trostomaatjes ... 1 courgette 2 rode paprika's Olijfolie Parmezaanse kaas Verse tijm 25[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen rode pesto van half-gedroogde gemari-neerde tomaatjes met courgette en princessen-boontjes zijn de belang-rijkste ingrediënten van deze pastasaus. Voor 4[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be