Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Voor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg witte asperges 250 g penne rigate (zak à 500 g) 1 citroen 250 g verse zalmfilets 100 g ricotta 15 g basilicum (zakje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 600 g bladspinazie 75 g geraspte oude kaas 250 g ricotta (kaas) 1 tl nootmuskaat 2 schalen warmgerookte zalmsteaks (4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, 500 g) 1 citroen (schoongeboend) 2 blikjes tonijnstukken in zonnebloemolie (a 185 g) 2 courgettes 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlEr is een tijd geweest dat ik mijn moeder iedere maand wel een keer vroeg om dit pastagerecht. Toentertijd gevuld met tomatensaus en tonijn. Gretig hielp ik[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comAfgelopen weekend maakten we zelf tortellini. En met succes! Tijdens het Food Film Festival , dat eind maart in Amsterdam gehouden werd, sleepte ik mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl100 gram semolina 100 gram bloem tipo 00 2 eieren geklutst 250 gram kastanje champignons 150 gram oesterzwammen in stukken gescheurd 125 gram ricotta 100 ml[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 4 personen 2eetl. Olijfolie 1 gesnipperde ui 600 Gr. Panklare spinazie of 450 Gr. Gehakte diepvries spinazie 250 gr. Ricotta 75 Gr. Geraspte oude kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2eetl. Olijfolie 1 gesnipperde ui 600 Gr. Panklare spinazie of 450 Gr. Gehakte diepvries spinazie 250 gr. Ricotta 75 Gr. Geraspte oude kaas[...]
Bron: smulweb.nl