Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorige week vertelde ik jullie over mijn nieuwe kookboek , waar ik helemaal weg van ben :-) ! Dit is het eerste recept dat ik eruit probeerde en het viel zeer[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: - 60 g walnoten, grof gebroken - 30 g boter - 10 g salieblaadjes, fijngesnipperd - geraspte schil van 1 middelgrote citroen - 3 el slagroom - 300[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 60 g walnoten, grof gebroken - 30 g boter - 10 g salieblaadjes, fijngesnipperd - geraspte schil van 1 middelgrote citroen - 3 el slagroom - 300[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g schelpjespasta (zak 500 g, biologisch) 75 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 courgettes (in halve plakjes) 1 tl gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 400 g stamppotmix groene kool met prei en peen 100 ml droge witte wijn 200 g tuinerwten (diepvries) 300 g tagliatelle 1[...]
Bron: ah.nlTerwijl ik langs de groenteboer liep zag ik vanuit m'n ene ooghoek raapsteeltejs en met m'n andere tuinbonen … ach zulke lentegroentes. Op het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe walnotenbomen hangen vol met walnoten. We moeten nog minimaal tot eind september wachten tot er geoogst kan worden, maar als alles goed gaat hebben we een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlTerwijl ik langs de groenteboer liep zag ik vanuit m'n ene ooghoek raapsteeltjes en met m'n andere tuinbonen … ach zulke lentegroentes. Op het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 2 teentjes knoflook, gepeld, en in smalle plakjes gesneden 1/2 rode Spaanse peper, zonder de zaadjes, in smalle reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nl