Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Een lekkere Venetiaanse lasagne met vis van Jamie Oliver. Het duurt wel ruim een uur voordat het klaar is dus het is zeker geen snel receptje voor de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlAlvorens ik begin aan het beschrijven van dit recept: probeer verse buffelmozzarella te krijgen. Ik kocht vaker mozzarella, onder andere uit een zakje in de[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen mooie variatie op de traditionele lasagne. Serveer er een lekkere frisse salade bij met rucola en misschien een lekker Italiaans wijntje en je avond kan[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 75 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 360 g tomatenmix 500 g gnocchi di patate 125 g rucola 75 g Pecorino Romano 15 g basilicum zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g spaghetti 125 g gerookt ontbijtspek (stukje) 25 g boter 4 eieren (of 2 cupjes gepasteuriseerd heel ei) versgemalen zwarte peper 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 900 g bladspinazie (diepvries) 75 g boter 50 g bloem 6 dl melk 1 laurierblaadje zout en peper nootmuskaat 2 grote uien 1 pot geroosterde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g spaghetti (pak 500 g) 1 schaal rundergehakt (300 g) 2 uien (fijngesnipperd) 1 pak sugo pastasaus (kruiden (390 g)) 1 voordeelzak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 375 g gnocchi di patate (pastaspecialiteit pak a 250 g) 1/2 zak rucolasla (a 75 g) 4 eetlepels boter versgemalen zwarte peper zet alles op[...]
Bron: ah.nlEerst een rode bietenpesto gemaakt, daarna de pesto gebruikt door de spaghetti met pancetta (of gerookt ontbijtspek), rucola en Parmezaanse kaas. Weer een[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet tweede recept met pompoen, deze keer in een lasagne verwerkt. Ik heb hiervoor een Uchiki Kuri gebruikt, dat zijn de bekende oranje pompoenen. Deze zie je[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen De spaghetti-muffins: 250 gr spaghetti (beetgaar gekookt en afgegoten) 1 potje zongedroogde tomaten op olie (olie opvangen en even bewaren,[...]
Bron: smulweb.nl