Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 3 blikken artisjokharten (a 400 g), uitgelekt + 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 100 ml droge witte wijn 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlMakkelijk en snelle courgettepasta met kip Sinds ik afgelopen zondag geopereerd ben heb ik nog niet gekookt. Wat is dat raar voor mij om niet in de keuken te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZonder vlees graag! Als ik een paar dagen achter elkaar vlees heb gegeten, dan eet ik daarna graag een paar dagen alleen maaltijden met groenten! Het recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVroeger hield ik niet zo erg van lasagne. Maar toen ik dit recept vorig jaar voor het eerst zelf maakte, veranderde dat volkomen. Deze was zo ongelofelijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlCanneloni 1 Ui, fijngesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr. Half-om-half gehakt. 1/2 Theelepel rozemarijn 1 Theelepel salie 1 Theelepel tijm 125 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 1 courgette 250 g kastanjechampignons 1 teen knoflook 2 el olie 150 g gesneden ui 370 g basis voor pastasaus basilicum 500 g ravioli funghi[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 2 kleine sjalotten (in ringetjes) 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 250 g kastanjechampignons 75 ml crème fraîche 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g knolselderij 250 g winterpeen 1 ui 3 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 20 g Italiaanse kruiden (bakje 20 g) 50 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlVroeger hield ik niet zo erg van lasagne. Maar toen ik dit recept vorig jaar voor het eerst zelf maakte, veranderde dat volkomen. Deze was zo ongelofelijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlPappardelle con cinghiale is een traditioneel Italiaans recept. Met een pakje ragout van Lidl was het snel gemaakt. Bereiding: Haal de grote stukken vlees uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen - 1,5 pak diepvriesspinazie (of eventueel vers) - 2 bolletjes mozzarella - 6 bladen gedroogde lasagne - Voor de tomatensaus: o 1 blik gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1,5 pak diepvriesspinazie (of eventueel vers) - 2 bolletjes mozzarella - 6 bladen gedroogde lasagne - Voor de tomatensaus: o 1 blik gepelde[...]
Bron: smulweb.nl