Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten Porties : 4 375 g penne of ziti (pasta) 500 g sugar snaps, afgehaald 1 eetl. fijngesneden verse dille 3 bosuitjes, fijngesneden 3 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 125 gr bosuitjes, gesnipperd 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn blokje voor visbouillon, of groentebouillon 125 gr[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 blik zalm in stukjes (John West 213 gr)//1 pak tagliatelle (Honig) 1 pak mix voor Tagliatelle roomsaus (Honig)//140 gr spinazie (bv potje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lasagnebladeren 500 gram rauwe zalm 500 gram spinazie 2 dl bouillon gemalen kaas 2 el maïszetmeel 2 dl room 2 dl witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNet als heel veel andere foodbloggers heb ik een hekel aan zakjes en pakjes. Hoe vaak doe ik iets met een zakje of pakje vraagt uw zich af? Nooit meer. Vroeger[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlLasagne is ook een van mijn favoriete recepten naast Tiramisu en ik probeer steeds nieuwe dingen uit. Ik had eerst pastaschelpen gevuld met spinazie en ricotta[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlLasagne vellen gaar koken en droog deppen. Ondertussen cherrytomaatjes (blik) in pan met chilipoeder en tijm. Zalmmoot in reepjes snijden en door tomaten saus.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIk ben dol op pasta...je kan er eindeloos mee variëren en bomvol stoppen met gezonde ingrediënten. Iedere keer weer wat anders op tafel....de mogelijkheden[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.com