Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is erg lang geleden dat ik lasagna heb gemaakt, ik vind het altijd zo rommelig om te eten. Maar als ik toevallig ergens een recept van lasagne tegenkom[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEr lag nog een aantal cadeaubonnen in een lade en die heb ik eindelijk besteed aan deze luxe: een elektrische pastamachine! Ik had er één waar je de pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMmmm lekker boerenkool, maar niet in de stamppot maar in de lasagne. Ik weet het nog steeds tegen te houden dat we boerenkoolstamppot eten, maar ik kan het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAls Kleine Chef ziek is geweest en het weer eens fijn zou zijn als hij een bord vol zou eten, dan is deze lasagne altijd een goed keuze. Hier breekt hij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen lasagne met lekker gekruide broccoliroosjes en bechamelsaus. Broccoli komt regelmatig op tafel. Helaas is het mij nog niet gelukt om broccoli zelf te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij het uitruimen van de boekenkasten kwam ik het kookboek " Het nieuwe koken" van Donna Hay tegen. Jaren geleden gekregen als trouwcadeau, samen met een mooi[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet tweede recept met pompoen, deze keer in een lasagne verwerkt. Ik heb hiervoor een Uchiki Kuri gebruikt, dat zijn de bekende oranje pompoenen. Deze zie je[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl