Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlVandaag kwam ik er in gesprek met mijn collega's maar weer achter wat voor boerin ik ben als het om eten gaat. Wat de boer niet kent, dat eet 'ie niet , zal ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVenkel is lekker! Ook genoeg van de boerenkool, zuurkool en stamppot? Neem eens venkelknollen! Je proeft het voorjaar al een beetje…. Dit is ook een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVroeger had ik altijd op een nogal ongelukkig tijd muziekles: precies rond het avondeten. Eet je dan ervoor, of juist erna... Het werd daarna. De dag ervoor[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVoor fans van pittig eten is dit een super leuk receptje! In 15 min. op tafel en zo lekker! Ideaal voor de doordeweekse drukke dag en het lijkt of je uren in[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 grote venkelknollen 1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPastaschotel met spinazieballetjes 300 gr. Spinazie 4 Eieren Nootmuskaat 1/2 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 50 gr. Broodkruim 100 gr. Parmezaanse kaas,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlSommige gerechten smaken vaak koud nog beter dan warm en dit is zo'n gerecht. Pasta met venkel, kervel, walnoten en gorgonzola. Lekker als het warm is, maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl