Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
voor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 - 8 extra vierge olijfolie, zoveel als nodig 1 fijngehakte ui 2 wortels, geraspt 1 rode paprika, in dunne reepjes 8-10[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb lang getwijfeld of ik dit receptje wel zou bloggen. Ik ben mij ervan bewust dat foie gras geen onbesproken ingrediënt is. Dus ik zou zeggen: je kan 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMacaroni met romige tonijnsaus staat al regelmatig bij ons op het menu, maar omdat ik ook wel eens wat afwisseling wil probeer ik dit keer een ander pasta[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Halve knolselderij Halve Pompoen 250 gram champignons 250 gram Palmkool 250 gram Verse tomatensaus 1 teentje knoflook peper zout grof geraspte[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlCannelloni komt oorspronkelijk uit Emilia-Romagna, maar wordt inmiddels in heel Italië bereid. De recepten verschillen sterk van elkaar, niet alleen per regio,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSpaghettischotel met blokjes salami en ham Ingrediënten voor 4 personen: 2 uien bakje champignons plak ham van 250 gram 250 gram salami teentje knoflook pak[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVroeger hield ik niet zo erg van lasagne. Maar toen ik dit recept vorig jaar voor het eerst zelf maakte, veranderde dat volkomen. Deze was zo ongelofelijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlVoor fans van pittig eten is dit een super leuk receptje! In 15 min. op tafel en zo lekker! Ideaal voor de doordeweekse drukke dag en het lijkt of je uren in[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDit receptje kreeg ik een poosje terug van mijn lieve buurvrouw Suus, toen ik het de eerste keer maakte waren we hier in huis meteen om! Whaaaa, wat was dit[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlHet eerste gerecht wat ik ooit leerde maken is een gerecht waar volgens mij de meeste mensen mee zijn begonnen; pasta met een tomatensaus. In het begin greep[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nl