Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 350 gr penne rigate 1 ui 1 stronk broccoli 250 gr cherrytomaatjes 1 eetlepel verse oregano 450 gr rundergehakt 1 eetlepel Bertolli Vloeibare[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 350 gr penne rigate 1 ui 1 stronk broccoli 250 gr cherrytomaatjes 1 eetlepel verse oregano 450 gr rundergehakt 1 eetlepel Bertolli Vloeibare[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g penne (pasta, zak 500 g) 1 el olijfolie 1 salami ((worst 250 g), in halve plakjes) 1 ui (fijngesnipperd) 1 zak spinazie (300 g) 2[...]
Bron: ah.nlDeze heerlijke spaghetti maak ik vaak wanneer ik weinig tijd heb om te koken - of geen zin. (Maar dat komt zelden voor) De saus is op basis van slagroom. Je[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr spaghettini (of spaghetti) 2 citroenen, uitgeperst 200 gr Pecorino Romano kaas, geraspt 4 eetlepels olijfolie 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Pak grove pasta (500g) 400g kipfilet 1 potje rode pesto 1 of 2 bakjes crème fraîche (naar smaak) 1 zak rucola sla 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pak grove pasta (500g) 400g kipfilet 1 potje rode pesto 1 of 2 bakjes crème fraîche (naar smaak) 1 zak rucola sla 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 struik broccoli, in roosjes 125 gram cherrytomaatjes, gehalveerd 300 gram kipfilet, in blokjes 1 zakje Knorr romige tagliatelle 250 gram[...]
Bron: smulweb.nlDe restjes moeten op wat betekent dat ik vandaag wederom ravioli porcini eet. Dit keer in een tomatenroomsaus. Spekjes krokant bakken, een half bakje[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com