Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zonnebloemolie 1 pak (500gram) Spaghetti TIP: Bij dit gerecht kan het beste spaghetti worden gebruikt, die gemaakt is van 100% durum tarwe.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g gnocchi 200 g spekreepjes 1 teen knoflook 2 sjalotten 200 g paddenstoelen voor vlees (bakje à 200 g) 250 g kastanjechampignons 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot (fijngehakt) 1 el dijonmosterd 1 el balsamicoazijn 3 el olijfolie extra vierge ½ knolselderij (schoongemaakt) 2 appels[...]
Bron: ah.nlLess is more . Wat een ontdekking aan smaak, geur én kleur! Met een geraffineerde touch. En super gezond. Wat wil je nog meer? Euh, een mooiere foto, maar dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen - - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- - versgemalen peper en (zee)zout (extra vergine) olijfolie 1 sjalotje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 g spaghetti 75 g pecorino (blokje) 2 trostomaten 1⁄2 courgette 25 g rucola 1 1⁄2 sjalotten 1⁄2 teentje look 1⁄2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 g spaghetti 75 g pecorino (blokje) 2 trostomaten 1⁄2 courgette 25 g rucola 1 1⁄2 sjalotten 1⁄2 teentje look 1⁄2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400g linguine 6 pakjes nero di seppia 2 sjalotten, fijngehakt ½gl. witte wijn boter ½gl. visfond 12 rivierkreeftjes Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- - versgemalen peper en (zee)zout (extra vergine) olijfolie 1 sjalotje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 300 g groene en witte tagliatelle (zak) 300 g gerookte zalmfilet (pakje à 100 g) 2 sjalotten 2 el olijfolie 200 ml crème fraîche 200 g[...]
Bron: ah.nl