Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Een lekkere Venetiaanse lasagne met vis van Jamie Oliver. Het duurt wel ruim een uur voordat het klaar is dus het is zeker geen snel receptje voor de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlWeer een recept in de categorie alles uit de koelkast moet op. Het is geinspireerd op een pastagerechtje dat ik twee weken terug at hij restaurant Podium onder[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 6 blaadjes gelatine (pakje 12 stuks) 500 ml mangosap (pak 1 liter, koelvers) 2 plakjes roomboterbladerdeeg ((pakje 10 plakjes, diepvries),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 vleestomaten 2 venkelknollen 300 g penne rigate (zak a 500 g) 4 eetlepels vloeibare margarine 1 schaal runderreepjes (ca. 400 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 venkelknollen 3 eetlepels olijfolie 400 g winterpeen (in dunne plakjes) 250 g sperziebonen (schoongemaakt) 2 rode uien (in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 1 venkel (in reepjes) 2 rode uien (in halve ringen) 200 g sugar snaps 4 eetlepels olijfolie 50 g pistachenoten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta) 1 venkelknol 2 el olijfolie 350 g tomato frito (tomatensaus) 150 ml hete visbouillon (van tablet) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 2 el olijfolie 300 g linguine (pasta, zak 500 g) 1 schaal Catalaanse braadworst (6 stuks) 1 courgette (in 1/2 plakjes) 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 4 vleestomaten 1 citroen 300 g roomkaas (bakje à 150 g, natural) 250 g lasagnebladen (koelvers) 100 g geraspte belegen kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 stronken witlof 2 venkelknollen (in dunne parten) 4 el olijfolie 300 g schelpjespasta (zak 500 g, biologisch) 150 g belegen kaas (50+[...]
Bron: ah.nlVolgens Jamie Oliver is dit een echte Siciliaanse klassieker, pasta con le sarde oftewel pasta met sardientjes. Dit recept is terug te vinden in zijn boek[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 24 raviolivellen 300 gr eendenlever, vers 1 venkelknol, harde kern verwijderd en in reepjes gesneden 1 ui, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nl