Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 139 recepten
voor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 1 pond champignons, gewassen, in vieren of zessen gesneden (eventueel) een klontje boter 1 1/4 kg tomaten 1 theelepel basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 (500g) pak ongekookte spaghetti 100g boter 60g bloem 700ml kalkoen- of kippenbouillon 475ml melk 175g geraspte Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 cannelloni (of manicotti) 2 theel. olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 300 g diepvriesspinazie, ontdooid 225 g magere) ricotta[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse ravioli met kaas (bijv. van Albert Heijn) 2 blikken tomaatstukjes 1 bakje champignons 1 courgette (of 2 kleine) 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, gesneden in blokjes 1 rode ui 2 teentjes knoflook 50 gr geiten-boter 2 plakjes spek 1 eetlepel bloem 400 gr blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr mager rundergehakt 2 uien in blokjes gesneden 2 blikken gehakte tomaten flinke snuf gemengde kruiden 1/2 fles rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 olie of boter om in te vetten 225 gram vlees uit varkenssaucijsjes (snij de worst open) 45 gram boter 3 eetlepels bloem 475 ml[...]
Bron: allrecipes.nl* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Voorbereiding Maak het deeg, mocht je niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mayonaise van gepofte gele paprika 1 gele paprika 2 eidooiers 0.5 el Dijon mosterd 1 citroen 300 ml druivenpitolie 50 ml groentebouillon 2 el[...]
Bron: smulweb.nlZo, ik ben weer terug van weggeweest. Eerst heb ik genoten van een heerlijke vakantie door Ierland op de motor. Het weer was goed. In twee weken tijd maar een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIk was jarig. En als 'taartenbak-stér' heb ik op mijn werk (in A'dam) een naam hoog te houden! Mijn reputatie zou in het geding zijn als ik niet vollédig over[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoms, heel soms, word ik zomaar verrast door mijn eigen kunsten. En dan geldt voor dit recept trouwens ook nog eens dat er werke- lijk geen kunst aan is (met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen bodem met een verrassend volle smaak. Het deeg moet minstens 30 minuten rusten in de koelkast, dus begin daar op tijd mee. Een verrassende taart! 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com