Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
voor 4 personen * 50 g boter * 50 g bloem * 500 ml halfvolle melk * 1 aubergine * 1 winterpeen * 1 courgette * 2 el olijfolie * 1 zak spinazie (300 g) *[...]
Bron: smulweb.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlNa de vele BBQ's, maaltijdsalade's en stokbroden van de afgelopen tijd hadden wij wel weer eens zin in een lekker dampend bordje pasta! Samen met mijn jongste[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVrijdagochtend vroeg ik aan mijn moeder of ik die avond mocht koken, het antwoord is altijd ja. Die vrijdag hadden we met zijn allen ontzettend veel zin in[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g spaghetti 4 boerenworst 1 grote ui 1 winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 rode peper 140 g tomatenpuree 2 el kraanwater 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 1 citroen 75 ml olijfolie 300 g tagliatelle (pasta) 15 g koriander (bakje 15 g) 200 g zachte geitenkaas zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((ham, 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 grote ui (fijngesneden) 250 g winterpeen (in kleine blokjes) 250 g champignons (in plakjes) 1 pak spinazie (deelblokjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 300 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 180 g Parmezaanse kaas 2 el olijfolie 350 g rundergehakt 70 g tomatenpuree (blikje) 700[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik bleekselderij (500 g) 1 winterpeen (250 g) 1 ui (in dunne parten) 2 eetlepels olijfolie 300 g penne rigate (zak 500 g, pasta) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 3 el olie 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 450 g bladspinazie à la crème (diepvries, pak)[...]
Bron: ah.nl