Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 gr farfalle pasta 90 gr verse gestoomde asperges 30 gr gerookte zalm, in stukjes het sap van 1 citroen 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g farfalle (pasta) 375 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 5 cm 2 theel. olijfolie 1 grote ui, doormidden[...]
Bron: allrecipes.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben groot fan van Jeroen Meus en als hij iets kan kan ik het ook. Hetzelfde heb ik met Rudolph van Veen. Ik zag Jeroen een paar weken terug ravioli maken en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 3 x 300 g groene asperges (of 2 bundels a 500 g) 400 g volkoren penne (pasta) 150 g pittige oude kaas (bijv. grana padano) 200 ml crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg witte asperges 250 g penne rigate (zak à 500 g) 1 citroen 250 g verse zalmfilets 100 g ricotta 15 g basilicum (zakje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g groene en witte tagliatelle (zak) 300 g gerookte zalmfilet (pakje à 100 g) 2 sjalotten 2 el olijfolie 200 ml crème fraîche 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 lente-uitjes 46 g ansjovisfilets in olie (blikje) 6 tenen knoflook 700 g groene asperges 500 g doperwten (diepvries) 300 g tuinbonen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g witte asperges 5 el olijfolie extra vierge 300 g penne rigate (zak) 1 citroen 15 g basilicum (bakje) 180 g zongerijpte Taggia-olijven[...]
Bron: ah.nlOp een lichte wijze genieten van schorseneren? We maakten al een paar schorseneren klaar dit jaar, de ene keer al sucesvoller dan de andere keer ... Maak de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlFrisse en zomerse pasta. Dat leek me wel wat, want die er-is-alweer-een-jaar-voorbij-en-ik-weet-nog-zo-goed-toen-het-[...]
Bron: mangerie.blogspot.com