Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 6 450 gr volkoren tagliatelle 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngehakt, of meer naar smaak 2 sjalotjes, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el walnootolie 1 bundel bosuitjes, in schijfjes 2 tenen knoflook, in dunne schijfjes 250 g champignons, in plakjes zout en peper 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el walnootolie 1 bundel bosuitjes, in schijfjes 2 tenen knoflook, in dunne schijfjes 250 g champignons, in plakjes zout en peper 500 g[...]
Bron: smulweb.nlHallo allemaal. Enigzins chagerijnig typ ik dit blogberichtje, om kwart voor 12 's avonds. Ik chagerijnig? Ja, bij hoge uitzondering kan dat. Ik wilde vanavond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVandaag weer eens zin om pasta te draaien. Het draaien van pasta rond mijn vork vond ik altijd zo 'therapeutisch'. Vandaar dan ik nu gek ben op[...]
Bron: calorietje.blogspot.beEen snelle en eenvoudige maaltijd. Brede pasta linten met geroerbakte spinazie en kip in een romige saus van crème fraiche, basilicum en walnoot. Wat heb je[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlVorige week vertelde ik jullie over mijn nieuwe kookboek , waar ik helemaal weg van ben :-) ! Dit is het eerste recept dat ik eruit probeerde en het viel zeer[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBij ravioli denken we meestal aan pasta, maar je kunt van alles gebruiken wat je in dunne plakjes kunt schaven. Denk bijvoorbeeld aan bietjes, koolrabi,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 1 ei (losgeklopt) 300 g tagliatelle (zak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 110 g walnoten 2 tenen knoflook 125 g rucola 1 citroen 125 ml extra vierge olijfolie 250 g ravioli funghi porcini (pasta, koelvers) 200 g[...]
Bron: ah.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl2 personen Pakje verse ravioli met walnoot en kaas 50 gram gorgonzola bekertje slagroom of een paar eetlepels mascarpone (ik had wat mascarpone over wat ik[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlVandaag weer eens zin om pasta te draaien. Het draaien van pasta rond mijn vork vond ik altijd zo 'therapeutisch'. Vandaar dan ik nu gek ben op[...]
Bron: calorietje.blogspot.beMacaroni, blokjes ham, noten, doperwtjes, fruit, augurk, zilveruitjes en van alles en nog wat, bv:peterselie. Voorbereiding Kook de macaroni beetgaar. Goed[...]
Bron: smulweb.nl