Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra virgine olijfolie 1 teentje knoflook (heel laten) 1 rode ui, gesneden 1 kg rode, gele, oranje en groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 gram Penne 2 rode paprika olijfolie 2 eetlepels Ricotta 1 ui 3 teentjes knoflook 2 eetlepels Salsa di Pomodoro 4 gedroogde tomaten zout 2[...]
Bron: smulweb.nlMet deze zomerse dagen drink ik redelijk veel water. Zoetigheid, zoals frisdrank en ijsjes laat ik bewust wat achterwege. Omdat ik onder de huidige tropische[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet oorspronkelijke gerecht is Rigatoni Arrabiatta. Rigatoni is een pastasoort die lijkt op penne. Ook "pijpjes", maar iets dikker, langer en niet diagonaal[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 2 personen 200 gram Penne 2 rode paprika olijfolie 2 eetlepels Ricotta 1 ui 3 teentjes knoflook 2 eetlepels Salsa di Pomodoro 4 gedroogde tomaten zout 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 8 rauwe grote garnalen, gepeld, staart eraan gelaten en schoongemaakt 4 eetlepels bloem 1 theelepel zout en peper 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Gaar warme spaghetti voor saus 2 e olijfolie 1 e limoenschil, in reepjes 2 teentjes knoflook, fijn 1 rode peper, zonder zaadjes, fijn 2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gaar warme spaghetti voor saus 2 e olijfolie 1 e limoenschil, in reepjes 2 teentjes knoflook, fijn 1 rode peper, zonder zaadjes, fijn 2 e[...]
Bron: smulweb.nlEen tijd geleden zag ik in zo'n Duitse Marktkauf voor het eerst radicchio liggen, van die grote, rode slakroppen. Ik heb er toen een salade van gemaakt naar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben dol op de italiaanse keuken, waar vaak heel veel smaak wordt bereikt met slechts enkele ingrediënten. Vooral de verse tomaten smaken altijd heerlijk in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlPizza Napolitana is bij mijn weten tomatensaus, ansjovis, zwarte olijven en kappertjes. Dus waarom zo geen pastasaus maken? Ik heb het geprobeerd en kan je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben dol op pasta...je kan er eindeloos mee variëren en bomvol stoppen met gezonde ingrediënten. Iedere keer weer wat anders op tafel....de mogelijkheden[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIk ben nooit echt een gnocchi eter geweest maar met een teveel aan aardappels wou ik het toch eens proberen te maken. En het is helemaal niet zo moeilijk. Dit[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 300 g spaghetti 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 1 rode peper (fijngesneden) 2 bakjes romaatjes ((a 250 g), gehalveerd) 1 potje[...]
Bron: ah.nl