Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 Voor de ravioli 300 gr witte bloem 3 eieren zout Voor de vulling 250 gr champignons, in kleine stukjes gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 g tagliatelle, 300 g oesterzwammen, 150 g shii-take, 100 g champignons, 3 lente-uitjes, 1 rood en 1 groen pepertje, 2 roomkaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g tagliatelle, 300 g oesterzwammen, 150 g shii-take, 100 g champignons, 3 lente-uitjes, 1 rood en 1 groen pepertje, 2 roomkaas[...]
Bron: smulweb.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlWe hebben een prachtige toegift van de zomer gekregen, maar er is geen ontkomen aan, de herfst is onderweg. De bladeren krijgen oranje blosjes en als je in het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 4 kalfssaucijzen 1 rode peper 300 g oesterzwammen 20 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 350 g pappardelle 75[...]
Bron: ah.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAls je geen zin hebt om heel veel moeite te doen maar toch lekker wilt eten is dit het ideale recept, makkelijk en snel en lekker! Wat je nodig hebt voor 2[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nl