Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten Porties : 4 350 g spaghetti 100 g Parmaham of serranoham, zonder vet 3 eieren 5 el slagroom 3 el ricotta 4 el vers geraspte Parmezaanse kaas[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 flinke pluk saffraandraden 100 ml droge witte wijn 400 g penne of andere pastavormen 30 g pijnboompitten 1 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200g groene asperges 1 venkelknol 1 rode ui 40g geitenkaas 4el rode tapenade 200g penne Olijfolie Peper en zout Hulpmiddelen Bakplaat met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 300 gr Italiaanse worst (varkensvlees), het buitenste velletje verwijderd en in stukje gesneden 400 gr rundergehakt 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 140 g goede, pittige Italiaanse salami, in plakjes - 2 teentjes knoflook, fijngesneden - 1 tl venkelzaad - 1 knol venkel, gehalveerd en in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 15 g boter - 1 eetlepel olijfolie - 3 grote courgettes - 1 teentje knoflook uit de knijper - zout en peper - 2 tot 3 eetlepels Marsala - 60 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout Elke[...]
Bron: smulweb.nl2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl