Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 2 personen 5 plakken pancetta (of mager spek); 4 kleine courgettes (geel en/of groen); olijfolie; zout; peper; 200 gr. penne; tijm; 2 eigelen; 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 5 plakken pancetta (of mager spek); 4 kleine courgettes (geel en/of groen); olijfolie; zout; peper; 200 gr. penne; tijm; 2 eigelen; 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 6 coeur de boeuf tomaten of vlees tomaten 250 gram mini trostomaatjes ... 1 courgette 2 rode paprika's Olijfolie Parmezaanse kaas Verse tijm 25[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlEen heerlijk en simpel pastagerecht met courgette en magere achterham. Het originele recept is met pancetta, maar deze kun je natuurlijk ook vervangen door[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten: 1 pak gnocchi 300 gr. mix of paddestoelen 150 gr. mascarpone Olijfolie Gehakte peterselie Tijm Zout Gemalen zwarte peper Parmezaanse kaas[...]
Bron: mijnspaansekeuken.blogspot.comDe courgetteplanten vormen samen met de pompoenplanten de mastodonten van mijn moestuin. Zij beslaan minstens een vierkante meter per plant. Gestaag leveren[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 4 kogelbiefstukken (in plakjes) 2 el olijfolie 75 g pancetta (in stukjes) 2 sjalotten (in ringetjes) 1 el verse tijmblaadjes 50 ml rode port[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g knolselderij 250 g winterpeen 1 ui 3 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 20 g Italiaanse kruiden (bakje 20 g) 50 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlUit het mooie boek De Basics van Donna Hay maakte ik laatst gnocchi van ricotta. Normaal maak je gnocchi van aardappelpuree gemengd met bloem, maar bij dit[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl