Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 20 g gedroogde porcini (paddestoelen toko of delicatessen winkel), 40 g boter of margarine, 1 grote ui grofgesneden, 60 g vet van parmaham of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 g gedroogde porcini (paddestoelen toko of delicatessen winkel), 40 g boter of margarine, 1 grote ui grofgesneden, 60 g vet van parmaham of[...]
Bron: smulweb.nlGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 200 g tagliatelle bicolore (tweekleurige lintpasta) 100 g Parmaham 2 el olijfolie 25 g boter 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 zak panklare[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 g tuinbonen (diepvries) 75 g Parmaham 25 g boter 2 kleine sjalotten (in ringetjes) 100 ml geslagen room (23% vet) 150 g fusilli (bucati[...]
Bron: ah.nlDit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr boter om in te bakken 75 gr Parmaham 400 gr rundergehakt 100 gr kleine champignons, in stukjes 150 gr winterpeen, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 350 gram tagliatelle - ?tagliatelle? van 1 kg dikke asperges - zout - 30 gram boter - 1 sjalotje, ragfijn gesnipperd - 2,5 dl (kook)room -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram tagliatelle - ?tagliatelle? van 1 kg dikke asperges - zout - 30 gram boter - 1 sjalotje, ragfijn gesnipperd - 2,5 dl (kook)room -[...]
Bron: smulweb.nl