Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Vulling 5 cannelloni per persoon (recept basis is 4 pers.) 1 snee bruin brood (geweekt in water en goed uitgeknepen) 750 gram[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lange spaghetti, 500 gram gehakt, 1 ui, 250 gram champignons, teentje knoflook, blokje rundvleesbouillon, blikje tomatenblokjes, scheut rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g boter 50 g bloem 600 ml volle melk 2 laurierblaadjes nootmuskaat 3 eetlepels olijfolie 3-4 dikke preien (totaal ca. 1250 g), in dunne[...]
Bron: smulweb.nlLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlWe hebben een prachtige toegift van de zomer gekregen, maar er is geen ontkomen aan, de herfst is onderweg. De bladeren krijgen oranje blosjes en als je in het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl2-3 personen Morgen begin ik met de challenge van Kliek & Co om een maand lang geen bruikbaar voedsel weg te gooien. Laten we dan maar meteen beginnen met[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlMmmm lekker boerenkool, maar niet in de stamppot maar in de lasagne. Ik weet het nog steeds tegen te houden dat we boerenkoolstamppot eten, maar ik kan het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl