Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 1 rode peper 2 el pindakaas 1 limoen, uitgeperst 1 teen knoflook 2 cm verse gember 150 ml zwarte sterke thee 300 gr gerookte kipfilet 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen I pak cannellloni. (16 stuks) Grand italia bv of liever nog verse !!! 400 gram Gerookt kip. (kip fume) 200 gram roomkaas met kruiden. 1 potje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gerookte kipfilet (ca 350 g) 4 uien in ringen gesneden 3 el olijfolie 400 gr tagliatelle 450 g doperwtjes (diepvries) 6 el fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen I pak cannellloni. (16 stuks) Grand italia bv of liever nog verse !!! 400 gram Gerookt kip. (kip fume) 200 gram roomkaas met kruiden. 1 potje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gerookte kipfilet (ca 350 g) 4 uien in ringen gesneden 3 el olijfolie 400 gr tagliatelle 450 g doperwtjes (diepvries) 6 el fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g tagliatelle 1 teen knoflook 300 g gerookte kipfilet 3 el olijfolie 750 g Italiaanse wokgroente (diepvries) 65 g mix voor romige[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g spaghetti 1 1/2 pak doperwten (fijn (diepvries, a 450 g)) 2 tenen knoflook 1 ui 1 el olijfolie 200 g gerookte kipfiletreepjes 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIk volg meerdere blogs die over koken en eten gaan. Ik kwam op meerdere blogs het recept tegen van wat ik ook heb gemaakt! Een lasagne met plakken van[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 1 ui, gesnipperd 1,5 dl groente- of kippen bouillon 2 el vloeibare boter 3 el bloem 3 dl half volle melk 50 gr geraspte 30+ kaas 1 tl mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui, gesnipperd 1,5 dl groente- of kippen bouillon 2 el vloeibare boter 3 el bloem 3 dl half volle melk 50 gr geraspte 30+ kaas 1 tl mosterd[...]
Bron: smulweb.nl