Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie 1 gesnipperde ui 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 fijngesneden wortel 2 fijngesneden teentjes knoflook 350[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr macaroni of penne Zout 1 ui, fijngesneden 2 eetlepels olie 500 gr rundergehakt Witte peper Nootmuskaat 1 theelepel kaneel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr mager rundergehakt 250 gr varkensgehakt 24 cannelloni pasta 1 blik (400 gr) gehakte tomaten 1 theelepel gedroogde salie[...]
Bron: allrecipes.nlPasta lasagna ricotta ei nootmuskaat geraspte Pecorino of andere kaas naar keuze tomatensaus (750ml) basilicum, naar smaak gegrilde courgette gegrilde paprika[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet recept van deze lasagne komt uit De Zilveren Lepel. Wel paste ik het iets aan, ik voegde namelijk een klein teentje knoflook toe. Ik hou nu eenmaal erg[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 250 gram lasagnebladen 2 wortels ¼ knolselderij ½ prei 2 courgettes 3 tomaten ½ bos peterselie 2 uien 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlVenkel is lekker! Ook genoeg van de boerenkool, zuurkool en stamppot? Neem eens venkelknollen! Je proeft het voorjaar al een beetje…. Dit is ook een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMaar weer eens iets met pasta, toch wel één van onze favoriete basisingrediënten! Hoewel we vandaag veel buiten actief zijn geweest, hielden we toch nog wat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk zit hier met prachtig uitzicht op Montenegrijnse bergen en de witte wijn, de pivo (bier) en watermeloen (die hier bijna gratis is, 10 cent per kilo!) hangen[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlInspiratie krijg ik vaak van foto’s of juist alleen de titel. Dan zie ik iets langskomen, bedenk snel wat de ingrediënten zouden kunnen zijn en heb zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl