Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr Spaghetti 3 Teentjes knoflook - in plakjes gesneden 1 ui - gesneden 500 gr half-om gehakt 1 Wortel - in stukjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl2 personen 2 plakken seitan (De Hobbit) Voor de saus: 1 ui gesnipperd, grote teen knoflook geperst, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 1 wortel geraspt of in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had een week of wat geleden rundergehakt bij Boerderij de Buitenplaats gekocht, dat is hier een biologische boer niet ver vandaan. Ik haal er altijd melk,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVoor de pasta:1 ui gesnipperd, teen knoflook geraspt, olie, bakje champignons klein gesneden, blikje tomatenpuree, ketoembar, zout, kerriepoeder, tijm, snufje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk maak graag gebruik van mijn spiraalsnijder en meestal neem ik daarvoor een courgette. Dat gaat perfect en zo eet je ongemerkt meer groente en minder pasta.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlMijn internetbeperking blijft nog lopen. Maar ik heb nog eventjes tijd over om dit heerlijke gerechtje met jullie te delen. Een zomerse lasagne vol restjes.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bePaddenstoelen-lasagne 15 gr. Gedroogde porcini 1 Rode ui, gesnipperd 3 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Wortel, in blokjes gesneden 1 Stengel bleekselderij,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl