Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen Een basis deeg recept voor lasagne, cannelloni en ravioli Benodig ingrediënten voor 500g deeg 400 g tarwe bloem 1/2 e zout 1 e olie 3-4[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVanavond een heerlijke lasagne gemaakt met de Bolognesesaus zoals beschreven bij het recept van de spaghetti met Bolognesesaus . Ingrediënten voor 4 personen:[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVanavond een heerlijke lasagne gemaakt met de Bolognesesaus zoals beschreven bij het recept van de spaghetti met Bolognesesaus . Ingrediënten voor 4 personen:[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHier thuis is het vaak een discussie eten we lasagne of spaghetti? Manlief houd meer van spaghetti en ik meer van lasagne.... Dus meestal is het om en om. Vond[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIk had een week of wat geleden rundergehakt bij Boerderij de Buitenplaats gekocht, dat is hier een biologische boer niet ver vandaan. Ik haal er altijd melk,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 450 gram rundergehakt 450 gram vlees uit (Italiaanse) varkensworst (snij de worst open) 1 eetlepel gemalen rode pepervlokken 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo verse spinazie, gepureerd 1 pakje of zakje witte saus 200 gr achterham, in stukjes 3 bosuitjes, in stukjes 25 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nl