Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 pak (500 gr) linguine of spaghetti 6 tomaten, zaad verwijderd en gehakt 20 verse basilicumblaadjes 10 verse muntblaadjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g spaghetti of linguine 4 eetl. olijfolie 2 tenen knoflook, uitgeperst 3 verse rode chilipepers, zaad verwijderd, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 400 g spaghetti - 1 el olijfolie - 1 ui, fijngesneden - 1 teen knoflook, fijngehakt - 1 courgette, in kleine blokjes - 200 g tuinbonen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zak verse doperwten (200 g) 1 pakje tuinbonen (fijn (300 g, diepvries)) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 4 braadworsten 300 g spaghetti 2 tl sambal oelek 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 pak sperziebonen (zeer[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g spaghetti (pak 500 g) 2 el wokolie (fles 500 ml) 1 ui (in halve ringen) 2 bakjes cherry tomaten ((a 250 g), gehalveerd) 2 x 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g meergranen spaghetti (pak 500 g) 2 el olijfolie 1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes (ca. 360 g) 1 ui (gesnipperd) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g volkoren spaghetti (biologisch) 2 courgettes (ca. 600 g) 2 uien 2 teentjes knoflook 1 bakje verse munt (15 g) 1 schaaltje kipfilet[...]
Bron: ah.nlJongens jongens jongens wat heb héérlijk gegeten vanavond! Echt dit is zo goddelijk lekker! Ik at verse spaghetti met zelfgemaakte pesto en zoet-frisse kip. De[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlLimoen spaghetti met parmezaanse kaas 24kitchen staat bij ons vaak aan en we hebben al heel wat lekkers voorbij zien komen, Angelique Schmeinck heeft ons[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlWanneer ik thuis kom van werken, ben ik gewoon moe! Ik wil zitten, verstand op nul, meestal iets onderhoudends op tv kijken en lekker eten. En hoezeer het[...]
Bron: mangerie.blogspot.com