Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 4 personen * 500 gram rundergehakt * 2 tenen knoflook, fijngesneden * olijfolie extra vergine * 1 flinke ui, gesnipperd * 3 eetl. wortel in blokjes * 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlNodig voor 4 personen: * 4-5 ons spaghetti * 150-200 gram spekjes * 1 ui * 1 courgette * 5 stengels bleekselderij * 2 dl. koffieroom * 4 mesp. tijm * 2 ons[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlGisteren was het de eerste dag van mijn voorraadkast challenge. Ik maakte veel op en daardoor was het een zeer geslaagde eerste dag van de challenge. Ik[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comLasagna, ik ben er verzot op ! Ik heb al regelmatig eens vegetarische lasagna gemaakt, maar de traditionele versie had ik tot vandaag eigenlijk nog nooit zelf[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be2 personen 2 plakken seitan (De Hobbit) Voor de saus: 1 ui gesnipperd, grote teen knoflook geperst, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 1 wortel geraspt of in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 400 g spaghetti 4 boerenworst 1 grote ui 1 winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 rode peper 140 g tomatenpuree 2 el kraanwater 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((ham, 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta, zak 500 g, biologisch) 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 250 g bleekselderij (in boogjes) 250 g bospeen (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik bleekselderij (500 g) 1 winterpeen (250 g) 1 ui (in dunne parten) 2 eetlepels olijfolie 300 g penne rigate (zak 500 g, pasta) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie (48 g) 400 g penne (pasta) 1 zak groentemix aubergine (bleekselderij en tomaat (diepvries) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 3 el olie 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 450 g bladspinazie à la crème (diepvries, pak)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie (+ extra voor garnering) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nl