Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
Ingrediënten Porties : 2 600 gr kant-en-klare aardappel gnocchi 50 gr boter 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse salie, fijngesneden 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappels (ongeveer 450 gr totaal) 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 72 700 gr bloemige aardappelen 3/4 theelepel zout 1 groot ei 250 gr witte bloem 1 snufje gemalen nootmuskaat Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 pompoensaus: 500 gr pompoen, zonder zaden 60 gr boter 4 eetlepels room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr pompoen 250 gr aardappelen (kruimig) 100 gr griesmeel 200 gr witte bloem 1 ei zout peper Bereidingswijze Voorbereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 aardappels 250 gr bloem 1 ei Bereidingswijze Voorbereiding: 30 min › Bereiding: 30 min › Klaar in: 1 uur Breng een[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g aardappels kruimig schoongeboend 1 eierdooier 100-125 g tarwebloem 125 ml slagroom 100 g gorgonzola (blauwaderkaas) verkruimeld 25 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. paprika`s (rood groen en geel) 1 ui, 1 teentje knoflook zout, peper, 3 el olijfolie 500 gr. half om half gehakt 1 blik gepelde tomaten[...]
Bron: smulweb.nlHallo daar! Ik kan je vertellen, ik ben een vrolijk mens. Deze zondag was geweldig; alles wat ik nodig had. Tijd om op te ruimen, te chillen én om heerlijk te[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk ben nooit echt een gnocchi eter geweest maar met een teveel aan aardappels wou ik het toch eens proberen te maken. En het is helemaal niet zo moeilijk. Dit[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe zilveren lepel is bij ons een waar naslagwerk. Dus hebben we ook maar direct de zomer editie aangeschaft en nu ook nog "De Zilveren lepel voor kinderen". De[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nl