Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 300 g kipgehakt 50 g rode paprika, zonder zaadlijsten en in fijne blokjes gesneden 50 g stengels prei, fijngesneden 50 g erwten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr boter 50 gr bloem 600 ml hete melk 175 gr gorgonzola, of andere blauwschimmelkaas snufje nootmuskaat 12 lasagnebladen (die[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 el pijnboompitten, geroosterd - 250 g ricotta - 100 g semi zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt, in dunne reepjes - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 350 g farfalle 80 g, liefst gezouten, plus wat extra om in te vetten 200 g gerookte zalm, in snippers 3 eetl. gesnipperde bieslook 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIk zag al een hele tijd terug dit recept in Gino's pasta staan en het stond op mijn lijstje van moet ik zeker maken en vandaag was eindelijk die dag gekomen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 300 g pappardelle (pasta) 2 uien 3 el olijfolie 500 g bloemkool ½ tl gemalen nootmuskaat 200 ml crème fraîche 250 g gerookte[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 500 gram gnocchi (xenos of AH), 1 potje kastanjepuree (super de boer), 1 blikje makreel op water, ketjap, citroensap, chilipeper, kurkuma,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 130 gr. boter, liefst gezouten / 50 gr. bloem / 5 dl. koude volle melk / 1/2 theel. paprikapoeder / snufje nootmuskaat / zout / peper / 350[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gr tagliatelle, 2 dl verse room, 120 gr eendelever, 1 verse truffel, 10 cl kalfsbouillon, 2 eetlepels sherry, bieslook, geraspte[...]
Bron: smulweb.nl