Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen -300 gram pasta (maakt niet uit welke, zelf prefereer ik vlindertjespasta, omdat het makkelijker eet) -3 kipfilets -Kipkruiden -Olijfolie -5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 Voor de yoghurtsaus: 500 ml yoghurt 1 eetlepel knoflook, fijngehakt 1/2 theelepel zout Voor de ravioli: 265 gr witte bloem 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlLekker voor bij de picknick of gewoon thuis tijdens je lunch, lekker in het zonnetje in je tuin. Macaroni Salade zeezout 500 gram gedroogde macaroni 200[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten ½ bakje pijnboompitten (a 80 g) 300 g schelpjespasta (zak 500 g) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 1 aubergine (in blokjes[...]
Bron: ah.nlOp de foto staat een lasagne gemaakt met de helft van de benodigdheden hieronder. Het was voldoende voor ons, maar een beetje sneu. Zo dun. Met drie laagjes.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 ongepaneerde schnitzel half kopje dikke yoghurt naturel 1 1/2 theelepel knoflookpoeder 1 theelepel zout zout 1 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr spaghetti, 2 rode paprika′s, 50 gr roomboter, 1 prei, 400 gr kipfilet, 3 el slaolie, 2 teentjes knoflook , zout, peper, 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr spaghetti, 2 rode paprika′s, 50 gr roomboter, 1 prei, 400 gr kipfilet, 3 el slaolie, 2 teentjes knoflook , zout, peper, 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aubergines, 1,5 dl olijfolie, 1 eetlepel citroensap, 2 handen verse spinazie, 4 takjes koriander, zou en peper, linzen Dahl: 350 gram rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aubergines, 1,5 dl olijfolie, 1 eetlepel citroensap, 2 handen verse spinazie, 4 takjes koriander, zou en peper, linzen Dahl: 350 gram rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 uien * 3 teentjes knoflook * 1/2 ltr. yoghurt * zout * 3 eetl. boter of margarine * 500 gr. gehakt * 1 blikje tomatenpuree van 70 gr. *[...]
Bron: smulweb.nl