Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
voor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een basis deeg recept voor lasagne, cannelloni en ravioli Benodig ingrediënten voor 500g deeg 400 g tarwe bloem 1/2 e zout 1 e olie 3-4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram gepelde walnoten 600 gram kippen- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 1 eetlepel fijngehakte salie 1 zakje gehaktkruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram gepelde walnoten 600 gram kippen- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 1 eetlepel fijngehakte salie 1 zakje gehaktkruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram gepelde walnoten 600 gram kippen- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 1 eetlepel fijngehakte salie 1 zakje gehaktkruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram gepelde walnoten 600 gram kippen- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 1 eetlepel fijngehakte salie 1 zakje gehaktkruiden[...]
Bron: smulweb.nlOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze blog bestaat nu iets meer dan een jaar en het is de allereerste keer dat ik een recept publiceer met tonijn. Tonijn wordt overbevist en bepaalde soorten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisteren ging ik tafelenen met mijn Spermalie klasvriendinnen, kwestie van 1 week voor het schooljaar onze dinsdagavond-kook-gewoonte terug op te nemen.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCannelloni komt oorspronkelijk uit Emilia-Romagna, maar wordt inmiddels in heel Italië bereid. De recepten verschillen sterk van elkaar, niet alleen per regio,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl