Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Wederom een lekker gerecht met pasta tagliatelle en kipfilet, ditmaal met sperziebonen. In het blog van lekker en gezond kunt u ook andere recepten vinden met[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta, zak 500 g) 1 bloemkool (in roosjes) 3 el olijfolie 4 braadworsten (in stukjes) 75 g boerenkaas (oud 48+) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 2 zakjes broccoli (en bloemkool (a 350 g)) 2 pakjes ravioli (pasta, a 250 g) 400 g kalkoenfilet 25 g boter 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g pijnboompitten 300 g spaghetti 1 kleine bloemkool (in roosjes) 6 el olijfolie 8 ansjovisfilets (in olijfolie, in stukjes) 1 teen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 50 g bloem 500 ml melk 1 tl gemalen nootmuskaat 250 g kastanjechampignons 400 g paddestoelenmelange (schaal à 200 g) 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g macaroni (grande (zak 500 g, biologisch)) 1 bloemkool (in roosjes) 2 el olijfolie 1 ui (grof gesnipperd) 1 teen knoflook (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 kiprollade ( (600 g)) 2 uien (in 8 stukken) 1 teen knoflook (in plakjes) 375 g tomaten (in partjes) 1 bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g macaroni (biologisch) 600 g bloemkoolroosjes 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 125 ml crème fraîche 1 el verse basilicum 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pappardelle (pasta) 2 uien 3 el olijfolie 500 g bloemkool ½ tl gemalen nootmuskaat 200 ml crème fraîche 250 g gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g portobello champignons (bakje) 1 courgette 350 g bloemkool 2 el olijfolie basilicum 300 g volkoren penne 75 g Grana Padano (kaas) 150[...]
Bron: ah.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekkere pasta, maar net weer wat anders. Geinspireerd door een recept uit het laatste kookboek van Amber Albarda heb ik deze pasta gemaakt. Ik had[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlEen hartige gegratineerde vegetarische pastaschotel Zo dat is een mond vol! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan ook nog toevoegen dat de pasta in lagen wordt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen hartige gegratineerde vegetarische pastaschotel Zo dat is een mond vol! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan ook nog toevoegen dat de pasta in lagen wordt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl