Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 2 600 gr kant-en-klare aardappel gnocchi 50 gr boter 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse salie, fijngesneden 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 g aardappel, geschild, gekookt en fijngeprakt 3 el cottage cheese, door een zeef gedrukt 5 lente-uitjes, in dunne ringetjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 pompoensaus: 500 gr pompoen, zonder zaden 60 gr boter 4 eetlepels room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr broccoliroosjes 375 gr lasagnebladen 1 wortel 1 aubergine 2 aardappels 2 rode paprika's 1 courgette 3 eetlepels extra[...]
Bron: allrecipes.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHallo daar! Ik kan je vertellen, ik ben een vrolijk mens. Deze zondag was geweldig; alles wat ik nodig had. Tijd om op te ruimen, te chillen én om heerlijk te[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlSpinazie-gnocchi met tomaten en mozzarella 500 gr. Aardappels 110 gr. Bloem 200 gr. Spinazie 1 Ei 40 gr. Parmezaanse kaas 150 gr. Mozzarella 1 Teentje[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 1 tl zout 2 eieren (gesplitst) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 175 g Parmezaanse kaas 30 g basilicum (bakje à 15 g) 50 g geroosterde pijnboompitten (bakje) 1 teen knoflook 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg (bloemig kokende) aardappels zout 150 g bloem 50 g griesmeel 1 ei 100 g geraspte Parmezaanse kaas peper nootmuskaat 1½ el[...]
Bron: ah.nl