Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
2 pakken verse tagliatelle (AH) 1 pak magere spekreepjes (175 g) 250 ml slagroom 4 tenen knoflook 1 zakje geraspte oude kaas olijfolie peper Spekreepjes goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlInspiratie krijg ik vaak van foto’s of juist alleen de titel. Dan zie ik iets langskomen, bedenk snel wat de ingrediënten zouden kunnen zijn en heb zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer zat twee weken in Groenland en dat betekent dat wij thuis qua avondeten weer waren aanbeland bij de categorie Gezond en Snel. Want ik kom thuis met de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe beroemdste pastasauzen (Carbonara, Amatriciana, Cacio e pepe, Pesto Genovese, etc.) hebben gemeen dat ze allemaal uit zeer weinig ingrediënten bestaan. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerdorie, hoe klein moet je olijven snijden voordat de kinderen het niet meer zien? Het was weer eens de oudste dochter die de stukjes op de rand van het bord[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk weet het nog goed. Ik was vijftien en op vakantie in Amerika. Via familie kwamen we terecht bij vrienden, die ons uitnodigden voor het avondeten. Wat zullen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIndonesische macaroni – ja, dat moest ik hier thuis ook al uitleggen. Maar het kwam door een jaren-80 recept, dat ik ergens in een boekje tegenkwam en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAgrodolce is een Italiaanse zoetzure saus, meestal gemaakt met azijn en suiker. Zo ook in deze simpele pasta. Het levert een milde, maar typische smaak op, die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVooruit...nog een pasta! Nodig: ·400 gram penne ·2 bakjes champignons ·3 eetlepels olijfolie ·1 pakje koksroom (250 ml.) ·4 eetlepels[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl