Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 2 250 gram penne 400 gram broccoli, in roosjes gesneden, steel in dobbelsteentjes 100 gram klein gesneden spek een klein blikje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 - 8 extra vierge olijfolie, zoveel als nodig 1 fijngehakte ui 2 wortels, geraspt 1 rode paprika, in dunne reepjes 8-10[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb lang getwijfeld of ik dit receptje wel zou bloggen. Ik ben mij ervan bewust dat foie gras geen onbesproken ingrediënt is. Dus ik zou zeggen: je kan 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMacaroni met romige tonijnsaus staat al regelmatig bij ons op het menu, maar omdat ik ook wel eens wat afwisseling wil probeer ik dit keer een ander pasta[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWat heerlijk om uit je werk te komen en dat dan dit zomerse gerecht klaar staat! Manlief was de keuken ingedoken en met behulp van de Allerhande kwam dit[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBenodigdheden voor 2 personen: 1 dubbele kipfilet 2 uien 4 teentjes knoflook 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 400 gr sperziebonen 1/2 kopje ketjap 1 rode[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIngrediënten Halve knolselderij Halve Pompoen 250 gram champignons 250 gram Palmkool 250 gram Verse tomatensaus 1 teentje knoflook peper zout grof geraspte[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlCannelloni komt oorspronkelijk uit Emilia-Romagna, maar wordt inmiddels in heel Italië bereid. De recepten verschillen sterk van elkaar, niet alleen per regio,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSpaghettischotel met blokjes salami en ham Ingrediënten voor 4 personen: 2 uien bakje champignons plak ham van 250 gram 250 gram salami teentje knoflook pak[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVroeger hield ik niet zo erg van lasagne. Maar toen ik dit recept vorig jaar voor het eerst zelf maakte, veranderde dat volkomen. Deze was zo ongelofelijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl