Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen * 500 gram rundergehakt * 2 tenen knoflook, fijngesneden * olijfolie extra vergine * 1 flinke ui, gesnipperd * 3 eetl. wortel in blokjes * 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 flinke wortel, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nl250 gram postelein. 50 gram walnoten. 150 gram oude kaas. 2 gepelde teentjes knoflook. 1 dl olijfolie. 200 gram spaghetti. Hulpmiddelen Dit gerecht is[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAl een tijdje zie ik op andere blogs regelmatig spaghetti van courgette passeren, en dat zag er altijd best wel lekker uit. Toen ik dit recept dus zag in Puur[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten 3 el olijfolie 2 ansjovisfilets 1 ui 3 tenen knoflook 800 g gepelde tomaten (blik à 400 g) 1 tl suiker 3 takjes basilicum 400 g spaghetti[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g extra mager rundergehakt ½ struik bleekselderij ½ winterpeen 2 el olijfolie 200 g spaghetti 70 g tomatenpuree 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g meergranen spaghetti (pak 500 g) 2 el olijfolie 1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes (ca. 360 g) 1 ui (gesnipperd) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 1 schaal Toscaanse worstjes (ca. 270 g) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 5 stengels[...]
Bron: ah.nlI'm back ! De laatste 2,3 weken is het hier zéér rustig geweest. 't Is te zeggen, op de blog is het zéér rustig geweest. Ik kookte en bakte nog wel maar ik[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beVorige week was mijn mama jarig en we planden om samen te eten. Ik wilde niet dat ze weer heel de middag achter haar fornuis moest staan en daarom stelde ik[...]
Bron: gietjes.blogspot.beVandaag heb ik een speciale spaghetti gemaakt. Vandaar de naam spaghetti special. Ik nam de inspiratie van Jeroen Meus en de Libelle lekker, maar heb enkele[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIedereen heeft wel zijn eigen manier om een gewone spaghetti te maken, ik wou graag mijn manier met jullie delen. Het is misschien een beetje vreemd dat ik als[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comIk maak graag gebruik van mijn spiraalsnijder en meestal neem ik daarvoor een courgette. Dat gaat perfect en zo eet je ongemerkt meer groente en minder pasta.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl