Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Dit gerechtje ontstond in m’n hoofd toen ik op de markt aan het viskraam stond aan te schuiven voor garnalen. Merlot had me gevraagd of ik een[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 12 hele dunne preien 200 gram dunne plakjes belegen kaas 1 pak Cannelloni of een pak verse lasagnebladen uit de koeling (bijv. AH) 1[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlPenne alla Rusticana Heerlijk de verschillende smaken uit alle hoeken van de wereld. De ene dag een Thaise curry en de andere dag een pasta uit Italië. Ik hou[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 hele dunne preien 200 gram dunne plakjes belegen kaas 1 pak Cannelloni of een pak verse lasagnebladen uit de koeling (bijv. AH) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 400 g stamppotmix groene kool met prei en peen 100 ml droge witte wijn 200 g tuinerwten (diepvries) 300 g tagliatelle 1[...]
Bron: ah.nlTen eerste, ik had nog wontonvelletjes in mijn diepvriezer zitten, een overschotje van mijn cannoli . Ten tweede, ik had een lekker receptje. Allez, zo zag het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen 1 pak à 500 gr. pasta. 2 kippenbouillontabl. en 1 pasta- of kruidenbouillontabl. 300 gr. belegen kaas. 2 Plakken à 125 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr brocilliroosjes (in kleine stukjes), 50 gr boter, 2 enkele kipfilets (in reepjes), 2 tenen knoflook (uit de knijper), 400 gr gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr brocilliroosjes (in kleine stukjes), 50 gr boter, 2 enkele kipfilets (in reepjes), 2 tenen knoflook (uit de knijper), 400 gr gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl