Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 flinke wortel, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - verse lasagne vellen (AH) - 2 bollen mozzarella, in plakken - 75 g Parmezaanse kaas, geraspt - 5 dl bechamelsaus Voor de gehaktsaus: - 30 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comLasagna Bolognese Lasagna-bladen 500 gr. Half-om-half gehakt 1 Ui, fijngesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Wortel, fijngesneden 2 Stengels[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBegin met de saus: snipper de ui, knoflook en snijd één hand van de verse basilicum (inclusief steeltjes) en de wortel fijn. Verwarm een grote braadpan met een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten: - verse lasagne vellen (AH) - 2 bollen mozzarella, in plakken - 75 g Parmezaanse kaas, geraspt - 5 dl bechamelsaus Voor de gehaktsaus: - 30 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIedereen heeft wel zijn eigen manier om een gewone spaghetti te maken, ik wou graag mijn manier met jullie delen. Het is misschien een beetje vreemd dat ik als[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g mager rundergehakt 1 grote ui, gesnipperd 1 wortel, geschrapt en kleingesneden 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nl