Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nlHet is weekend, vies weer buiten...echt een dag om lang in de keuken te staan wat mij betreft! (maar goed, ik kan iedere dag wel lang in de keuken[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterpenen 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien 1 kleine winterwortel 2 stengels bleekselderij 1 kg kalfsgehakt 500 gr. chipolata worst * vleesbouillon 2 x 20 gr. boter olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterpenen 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen - 300 gram spaghetti (bij voorkeur volkoren) - 500 gram biologische waspenen of 1 grote winterpeen - 1 biologische bleekselderij - 2 grote[...]
Bron: smulweb.nl